Event Tickets

Stroomlijn al jouw toegangstickets

Met de Ticket Module van Momice kun je 1 of meerdere toegangstickets aanmaken voor jouw events. Voor betaalde evenementen kun je ook event tickets verkopen, gewoon vanuit de software. 

Maak event tickets aan voor VIPS of early birds

Een event ticket voor iedere doelgroep

Maak een early-bird ticket, gevolgd door een regulier ticket of gratis tickets voor partners of VIPS: per event ticket kun je de instellingen zelf bepalen en kies je hoeveel tickets er beschikbaar zijn - en wanneer. Zo kun je elke doelgroep apart bedienen en de beschikbaarheid van tickets eenvoudig controleren.

 

 

 

 

Ontwerp je eigen e-ticket

Je kunt jouw e-ticket helemaal vormgeven in de stijl van jouw event. Voeg een header of logo toe, kies je kleuren en bepaal zelf welke informatie je wilt tonen aan je bezoeker (programma, workshops of aanvangstijden). De e-ticket is zo te vouwen dat je hem kunt gebruiken als badge (A6 formaat).

 

 

Scan de automatisch gegenereerde e-tickets voor je event

Een soepel betaalproces

Om een veilig en betrouwbaar betaalproces te garanderen maakt Momice gebruik van het betaalplatform van Adyen. Vanuit het gebruiksvriendelijke formulier, dat je hebt gemaakt in de event ticket software, wordt jouw bezoeker naar de betaalomgeving geleid. Als de transactie geslaagd is, ontvangt de bezoeker automatisch een registratiebevestiging, inclusief factuur.

De event tickets worden verkocht in samenwerking met Adyen

Meer grip op je on-site registratie

Het inchecken van bezoekers door hun e-ticket te scannen geeft je inzicht in de event resultaten. Per event ticket kun je bepalen op welke dag en tijd de QR-code gescand kan worden. Zo houd je grip op de toegangsstromen - en weet je exact wie er binnen is en wie je nog kunt verwachten.

Wil jij evenement tickets maken?

Features

Oneindig veel mogelijkheden.


Bekijk ze allemaal

Event registratie

Automatische registratie van al je bezoekers, workshops, en introducees.


Lees meer

Deelnemers inchecken

Eenvoudig deelnemers met een e-ticket inchecken, zonder extra apparatuur.


Lees meer